PERSONAL TRAINING BIJ BODY ACHIEVEMENT

Een Personal Trainer maakt voor u een op maat gemaakt trainingsprogramma. Tijdens Personal Training wordt u persoonlijk begeleidt door het trainingsprogramma en krijgt u de motivatie om door te zetten. Wilt u afvallen? Werken aan spiergroei? Onze ervaren Personal Trainers helpen u met dieetadvies en met effectieve krachttrainingen. Bent u beperkt en wilt u meer bewegen om uw gezondheid te verbeteren? Of bent u al jaren een fanatiek sporter? Met de begeleiding van de professionele en ervaren Personal Trainers van Body Achievement blijft u gemotiveerd en streeft u al gauw persoonlijke doelen voorbij.

Al onze lessen worden gegeven bij First Class te Rijswijk. In overleg is het ook mogelijk om onze instructeurs bij u thuis les te laten geven. Wij geven les in onder andere: conditie verbetering, afvallen en krachttraining . Tevens geven wij advies over sportvoeding en supplement gebruik. Het is zelfs mogelijk om van onze ervaren coaches persoonlijke wedstrijdbegeleiding te krijgen.

WAT DOET EEN PERSONAL TRAINER?

Een Personal Trainer heeft de kennis en ervaring om een deskundig bewegings-, of voedingsplan op te stellen. Hij of zij is gespecialiseerd in fitness trainingen en andere sporttechnieken en kiest de trainingen die u aan kunt en die bij u passen. Hij weet u te coachen en stelt realistische doelen. Op die manier blijft u het trainen leuk vinden. U zult bezig zijn met fitness en met andere sporten om uw kracht, balans en algehele conditie te verbeteren. Personal Training is ook uitermate geschikt voor aangepaste sporttrainingen en voor het sporten met een beperking.

ONS SPECIALISME

Personal Training is een vak. Bij Body Achievement werken professionele Personal Trainers met gemiddeld 10 jaar ervaring als trainer. Meervoudig kampioen Giovanny Thomson heeft ruim 30 jaar ervaring met Bodybuilding op het hoogste niveau. Hij kent het menselijk lichaam als geen ander. Kom langs en laat u begeleiden door de beste Personal Trainers.

Het is ook mogelijk om lessen op locatie te krijgen. Body Achievement werkt door heel Nederland. Vraag onze Personal Trainers naar de mogelijkheden.

OOK SNEL UW SPORTDOELEN BEHALEN MET HULP VAN EEN PERSONAL TRAINER?