fbpx

PERSONAL TRAINING

Volledige focus op jouw progressie en jouw doel. Train minimaal 6 maanden lang 1, 2 of 3 keer per week onder professionele begeleiding van een personal trainer. Inclusief voedingscoach!

GROUP TRAININGEN

Neem onbeperkt deel aan groepstrainingen met maximaal 14 deelnemers. Behaal je eigen doelen, groei samen naar de top, trek je aan elkaar op en daag je trainingsmaatjes uit. 

ONBEPERKT FITNESSEN

Geniet verder van de vrijheid en kies zelf wanneer je wel of niet wil sporten. Elke maand doen we een meting en weging om jouw progressie in kaart te brengen.

EEN AANPAK VOOR ELK DOEL

Heavy Bag Trainingen

HIIT / Circuit Trainingen

Lowerbody Trainingen

OVER BODYACHIEVEMENT

EEN EXCLUSIEVE PRIVÉ GYM

Body Achievement is een exclusieve privé gym. Train met een beperkt aantal sporters in een verzorgde ruimte met innovatieve apparatuur. We doen alles vanuit passie en persoonlijke benadering. Zo vinden wij het belangrijk dat u zich bij ons “thuis” voelt. Body Achievement heeft respect voor de sporter en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Op verschillende manieren zullen wij met u uw doelstellingen proberen te realiseren. Denk hierbij aan 1op1 training, persoonlijke coaching, voedingsprogramma’s op maat en meten en wegen.

Word je enthousiast bij het lezen van dit aanbod? Boek direct een proefles en maak kennis met onze diensten onder begeleiding van gecertificeerde personal trainers.

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD   

Voor het eerst een Personal trainer en merk het meteen. Gio is professioneel en weet precies wat hij doet. Mooie ruimte met zeer moderne apparatuur. Naast het trainen kan Gio je ook helpen met voedingsadviezen.

J.A M     

Door de personal training bij Giovanny van Body Achievement zit ik zoveel beter in mijn vel. Ik word uitgedaagd en kan zoveel meer aan dan dat ik kan als ik zelf train. Giovanny houdt rekening met je persoonlijke voorkeuren en laat je next level trainen. En dit alles met veel respect!

MARJAN JONGSMA    

Ik train pas kort bij Body Achievement. Ik ben super blij met het kort tijd resultaat. En Giovanny zeer professioneel ervaarde trainer. Hij is zeker aan te raden voor een personeel training . Toen ik begon met trainen was is 128,8KG. Ik heb na 3 weken gewogen, en woog 119.5KG In 3 Weken tijd. Super Super blij. Ga zeker voor je personeel training naar Body Achievement.

SAITH HUSSAIN     

Professionele Trainer met de juiste kennis voor een aangepaste training. Prettige en zeer propere ruimte. Top plek voor een goede workout!

MART TJEP    

VRAAG EEN GRATIS PROEFLES AAN

EEN KEERTJE PROBEREN? BOEK EEN PROEFLES BIJ BODY ACHIEVEMENT!

Kom proefsporten bij Body Achievement in Rijswijk. De sfeer proeven, je doelen stellen en alvast een training meepakken? Dat kan natuurlijk vrijblijvend. Tijdens een proeftraining voeren we een intakegesprek over jouw sportieve ambities. Neem vooral je sportoutfit en handdoek mee: Body Achievement moet je ervaren! Laat snel je gegevens achter, dan maken we een afspraak voor jouw eerste training.

  ONTDEK DE KRACHT VAN BODY ACHIEVEMENT OP ONZE OPEN DAG!

  ONTDEK DE KRACHT VAN BODY ACHIEVEMENT OP ONZE OPEN DAG!

  WANNEER?

  • Vrijdag 14 juni | 15:00 – 19:00

  Ben jij klaar om jouw fitnessreis naar een hoger niveau te tillen? Mis onze open dag niet!

  WAT KUN JE VERWACHTEN?

  • Inspirerende Lezing: Duik in de wereld van voeding en training met onze deskundige spreker.
  • Heerlijke Snacks: Geniet van smakelijke hapjes, verfrissende smoothies, koffie en thee.
  • Live DJ: Laat je inspireren door energieke beats terwijl je de sfeer van Body Achievement proeft.

  EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN

  • Vrije Training: Schrijf je in en de eerste 10 deelnemers ontvangen een paar premium handschoenen van Body Achievement (t.w.v. €29,95).
  • Personal Training: Wees er snel bij! De eerste 5 inschrijvingen krijgen een stijlvolle sporttas van Body Achievement (t.w.v. €49,95).

  Dit is jouw kans om te ervaren wat Body Achievement voor jou kan betekenen. Kom langs en laat je inspireren!

  Zien we je daar? Ontdek jouw potentieel met Body Achievement!