fbpx

Your body achieves what
your mind believes

Personal Training

HIIT / CIRCUIT

Duo PT

FITNESS

Personal Training

HIIT / CIRCUIT

Duo PT

FITNESS

DUO PERSONAL TRAINING

VANAF €30,95 p.p.

Train samen met je buddy

Motiveer elkaar en beleef samen plezier

Deel de kosten met je train buddy

PERSONAL TRAINING

VANAF €49,95 p/u

Personal Coaching

Geen resultaat? Geld terug!

Behaal je doelen

FITNESS

VANAF €49,95 p/m

Trainen op eigen tempo

Geen overvolle gym

Meer dan 30 jaar ervaring

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD   

OVER BODYACHIEVEMENT

EEN EXCLUSIEVE PRIVÉ GYM

Body Achievement is een exclusieve privé gym. Train met een beperkt aantal sporters in een verzorgde ruimte met innovatieve apparatuur. We doen alles vanuit passie en persoonlijke benadering. Zo vinden wij het belangrijk dat u zich bij ons “thuis” voelt. Body Achievement heeft respect voor de sporter en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Op verschillende manieren zullen wij met u uw doelstellingen proberen te realiseren. Denk hierbij aan 1op1 training, persoonlijke coaching, voedingsprogramma’s op maat en meten en wegen.

Word je enthousiast bij het lezen van dit aanbod? Boek direct een proefles en maak kennis met onze diensten onder begeleiding van gecertificeerde personal trainers.

VRAAG EEN GRATIS PROEFLES AAN

EEN KEERTJE PROBEREN? BOEK EEN PROEFLES BIJ BODY ACHIEVEMENT!

Kom proefsporten bij Body Achievement in Rijswijk. De sfeer proeven, je doelen stellen en alvast een training meepakken? Dat kan natuurlijk vrijblijvend. Tijdens een proeftraining voeren we een intakegesprek over jouw sportieve ambities. Neem vooral je sportoutfit en handdoek mee: Body Achievement moet je ervaren! Laat snel je gegevens achter, dan maken we een afspraak voor jouw eerste training.