VISIE VAN BODY ACHIEVEMENT

Wij zijn de weg naar een gezonde en actieve leefstijl en staan garant voor uw persoonlijke resultaat. Trainen met een Body Achievement Personal Trainer is leuk, effectief, intensief, verrassend en altijd resultaatgericht. Onze trainers helpen u uw persoonlijke doelen te bereiken. Of het nu gaat om Bodybuilding wedstrijden op het hoogste niveau, of simpelweg om gezonder worden. Wilt u afvallen? Kunnen wij u helpen met een speciaal programma op maat, bijvoorbeeld omdat u beperkt bent? Heeft u de ambitie om net als Giovanny Thomson op het hoogste niveau mee te doen in de Bodybuilding sport? Wij behandelen u met respect en weten u te motiveren.

ONZE AANPAK

Het eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. De intake procedure is ontwikkeld om u een advies te kunnen geven over de indeling en structuur van uw begeleiding. Een dergelijk gesprek kan op een nader te bepalen locatie plaatsvinden.

Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen en verwachtingen aangeven. Daaruit volgend bespreken wij uw doelstelling(en) en in welke termijn u denkt uw doelstellingen te realiseren. Aan de hand van de verkregen informatie wordt een gericht trainingsprogramma op maat samengesteld. Gedurende dit proces blijven uiteraard uw doelstellingen centraal staan.

Giovanny Thomson heeft als professioneel bodybuilder inmiddels 30 jaar ervaring in zijn zak. Nu helpt hij als wedstrijdbegeleider graag andere bodybuilders met het bereiken van hun doelen.

Als Personal Trainer helpt Giovanny Thomson u een persoonlijke prestatie neer te zetten. Daarnaast werkt hij aan het verbeteren van uw lichamelijke en mentale conditie.

ADVIES OP MAAT

Samen met u zoekt Giovanny Thomson naar wat werkt. Hij geeft u trainingsadvies op maat. U kunt hierbij ook een persoonlijk voedingsadvies krijgen. Bent u niet sportief aangelegd? Dan deelt hij toch graag zijn kennis met u. U zult versteld staan van uw eigen capaciteiten. Giovanny Thomson geeft wedstrijdbegeleiding voor Bodybuilding op hoog niveau en hij is professioneel Personal Trainer.

Bij FIRST CLASS OLD SCHOOL

Training binnen het ‘Old School’ complex, op Handelskade 39 te Rijswijk, is het domein van Giovanny Thomson. Hij heeft zijn sporen binnen de fitnessbranche verdiend. Als professional Bodybuilder heeft hij diverse titels behaald. Inmiddels heeft hij zijn carrière voortgezet als Personal Trainer, Wedstrijdbegeleider en Dieetadviseur. Zo put hij uit eigen ervaring bij het begeleiden van mensen die een bepaald doel voor ogen hebben of het nu gaat om afvallen, conditieverbetering of spieropbouw.

BODY ACHIEVEMENT STAAT VOOR EEN GEZONDE EN ACTIEVE LEEFSTIJL

Training met onze Personal trainers is leuk, intensief en resultaatgericht. Onze werkwijze bestaat uit de volgende  drie stappen:

1. KENNISMAKING

Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. De intake procedure is ontwikkeld om u een advies te kunnen geven over de indeling en structuur van uw begeleiding.

2. DOELEN BEPALEN

Tijdens dit gesprek hebben wij het over wat u wilt bereiken. Vervolgens worden uw doelen bepaald en de termijn waarin u uw doelen kunt realiseren.

3. AAN DE SLAG!

Aan de hand van de verkregen informatie wordt een gericht trainingsprogramma samengesteld. Gedurende dit proces blijven uw doelstellingen centraal staan.

Door Giovanny Thomson behaalde Bodybuilding titels

Nederlands Kampioen Bodybuilding
1999

Europees Kampioen
1999

Wereld Kampioen
1999

Mr. Universe
1999

3e plaats Universe Pro
2001

13e plaats IFBB Pro
2003

12e plaats IFBB Pro
2004

OOK SNEL UW SPORTDOELEN BEHALEN?