fbpx

OVER BODYACHIEVEMENT

GEVESTIGD IN HET HART VAN RIJSWIJK

Body Achievement is een exclusieve privé gym. Train met een beperkt aantal sporters in een verzorgde ruimte met innovatieve apparatuur. We doen alles vanuit passie en persoonlijke benadering. Zo vinden wij het belangrijk dat u zich bij ons “thuis” voelt. Body Achievement heeft respect voor de sporter en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Op verschillende manieren zullen wij met u uw doelstellingen proberen te realiseren. Denk hierbij aan 1op1 training, persoonlijke coaching, voedingsprogramma’s op maat en meten en wegen.

De prachtige trainomgeving van Body Achievement bevindt zich in het hart van Rijswijk en is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Vanaf tramhalte Patentlaan (tram 17) is het 7 minuten lopen en met bus 30, 50 en 52 is het 2 minuten lopen.

OVER GIOVANNY THOMSON

MIJN NAAM IS GIOVANNY THOMSON

Ik ben de initiatiefnemer van Body Achievement. Met 30 jaar ervaring in het vak en door eigen successen in de fitnesswereld weet ik precies wat jij nodig hebt. Wil je fit worden, afvallen of spieren opbouwen? Het is mijn passie om jou nét zo fit en gezond te laten voelen als ik altijd gedaan heb.

Het geeft mij energie als jij je eigen kracht gaat vinden. Dat beïnvloedt niet alleen je lichaam, maar je hele levensstijl! Het is mijn doel om jou uiterst zelfverzekerd weer naar huis te laten gaan. Ik weet het zeker: jij kan de wereld aan! 

VRAAG EEN GRATIS PROEFLES AAN

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN PROEFLES AAN BIJ BODY ACHIEVEMENT!

Kom proefsporten bij Body Achievement in Rijswijk. De sfeer proeven, je doelen stellen en alvast een training meepakken? Dat kan natuurlijk vrijblijvend. Tijdens een proeftraining voeren we een intakegesprek over jouw sportieve ambities. Neem vooral je sportoutfit en handdoek mee: Body Achievement moet je ervaren! Laat snel je gegevens achter, dan maken we een afspraak voor jouw eerste training.