fbpx

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD   

Voor het eerst een Personal trainer en merk het meteen. Gio is professioneel en weet precies wat hij doet. Mooie ruimte met zeer moderne apparatuur. Naast het trainen kan Gio je ook helpen met voedingsadviezen.

J.A. M     

Professionele Trainer met de juiste kennis voor een aangepaste training. Prettige en zeer propere ruimte. Top plek voor een goede workout!

MART TJEP     

Door de personal training bij Giovanny van Body Achievement zit ik zoveel beter in mijn vel. Ik word uitgedaagd en kan zoveel meer aan dan dat ik kan als ik zelf train. Giovanny houdt rekening met je persoonlijke voorkeuren en laat je next level trainen. En dit alles met veel respect!

MARJAN JONGSMA     

Ik train pas kort bij Body Achievement. Ik ben super blij met het kort tijd resultaat. En Giovanny zeer professioneel ervaarde trainer. Hij is zeker aan te raden voor een personeel training . Toen ik begon met trainen was is 128,8KG. Ik heb na 3 weken gewogen, en woog 119.5KG In 3 Weken tijd. Super Super blij. Ga zeker voor je personeel training naar Body Achievement.

SAITH HUSSAIN     

The one and only personal trainer I had and turn me in a IFBB Pro Bodybuilder. I put 100% trust in him. Body Achievement is the place to be for archief your goals!!

ETIENNE EDUARDA     

Trainer met kennis. Waar ik dacht mijn plafon te hebben geraakt qua sporten wist de eigenaar Giovanny mij toch naar een hoger sport niveau te brengen. Verder is het een schoon en nette ruimte met goed apparatuur.

FREDDY MOL     

Passie voor zijn vak en altijd goedlachs!

SANDRA VAN DER KLEIJN     

Geweldige service ‘met een glimach’ en top kwaliteit!

HENK BROUWER     

VRAAG EEN PROEFLES AAN

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN PROEFLES AAN BIJ BODY ACHIEVEMENT!

Kom proefsporten bij Body Achievement in Rijswijk. De sfeer proeven, je doelen stellen en alvast een training meepakken? Dat kan natuurlijk vrijblijvend. Tijdens een proeftraining voeren we een intakegesprek over jouw sportieve ambities. Neem vooral je sportoutfit en handdoek mee: Body Achievement moet je ervaren! Laat snel je gegevens achter, dan maken we een afspraak voor jouw eerste training.